تيتر خبر: هدف گذاری پارس خودرو، ارتقاء کیفی و تولید ملی است

تاريخ ارسال خبر: شنبه, 12 تير 1389

مدیر عامل پارس خودرو اعلام کرد:

هدف گذاری پارس خودرو، ارتقاء کیفی و تولید ملی است

مسیح تفرشی مدیرعامل پارس خودرو اعلام کرد: شرکت پارس خودرو بر اساس بیانات مقام معظم رهبری بر مبنای حفظ و ارتقاء کیفی و کمی محصولات و همچنین تلاش در جهت خودکفایی در تولید دانش روز خودروسازی کشور، از همه توان خود استفاده می کند.

وی افزود: پارس خودرو با سابقه ترین شرکت خودروسازی کشور است و همواره با تولید محصولات با کیفیتی همچون خانواده نیسان و رنو که همگی از با کیفیت ترین خودروهای دنیا به شمار می آیند سعی در تولید و عرضه و بومی سازی تکنولوژی شرکت های مهم خودروسازی دنیا در کشور کرده است.

تفرشی در ادامه گفت: پس از کسب موفقیتهای منحصر به فرد خودروی ماکسیما طی 9 سال گذشته، همچون اخذ رتبه اول کیفی ترین خودرو کشور در جدول شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، اکنون خودروی ماکسیما با عدم ثبت هرگونه ایرادی در آدیت مورخ 30/3/89 به مفهوم مطلق کیفیت و رضایت مشتری دست پیدا کرده است.

مدیر عامل شرکت پارس خودرو گفت: ثبت نمرۀ منفیِ صفر، به مفهوم عدم ثبت هرگونه ایراد ظاهری و عملکردی است و نمره صفر، نمره ایده آل در آدیت محصول محسوب شده وسیر تحول کیفی یک خودرو مرتبط با پارامترها و متغیرهای فراوانی است که یکی از مهمترین این عوامل، تیراژ تولید خودروی مورد نظر می باشد و ماکسیما با توجه به تیراژ قابل قبول خود موفق به کسب این جایگاه شده است.

مدیر عامل شرکت پارس خودرو تصریح کرد: بر اساس آخرین ارزشیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، مگان پارس خودرو بدون دارا بودن نمره منفی در معیارهای موتور، فرمان، ترمز، سیستم های الکتریکی، نفوذ آب و صداهای غیر عادی، ضمن حضور در سطح کیفی A+ باز هم در زمره بهترین خودروهای ساخت داخل قرار گرفت.

وی افزود: از زمان تولید خودرو مگان در شرکت پارس خودرو نیز، در بیشتر آدیت های شرکت بازرسی کیفیت، مگان سطح کیفی A+ قرار گرفته در مابقی موارد در سطح خودروهای خیلی خوب قرار داشته است.

مهندس تفرشی ادامه داد: همچنین تندر90 پارس خودرو نیز در این آدیت در سطح خودروهای خیلی خوب ساخت داخل کشور قرار گرفت و در بخشهای عملکردی خودرو شامل سیستم فرمان، موتور و گیربکس، ترمز، سیستمهای الکتریکی، صداهای غیرعادی و نفوذ آب هیچگونه نمره منفی کسب نکرده است.

 
 

Pپارس خودرو فروش فوری تندر90 را آغاز می کند


Pشرایط پیش فروش محصولات پارس خودرو به مناسبت ماه مبارک رمضان اعلام شد


Pپارس خودرو موفق به کسب عنوان غرفه برتر نمایشگاه خودرو مشهد شد


Pنماد پارس خودرو با 30 درصد رشد قیمت باز گشایی شد


Pرضايتمندي 70 درصدي مشتريان از محصولات پارس خودرو


Pبا کیفیت ترین خودروهای پارس خودرو در نمایشگاه مشهد


Pتمرکز تولید تندر90 روال عادی خود را طی می کند


Pتحویل تینا و قشقایی آغاز شد


Pصدرنشینی ماکسیما ادامه دارد


Pگام بلند پارس خودرو در جهت حفظ ايمني سرنشينان


 
   ليست تمامي اخبار  

 

پرينت